Mergi la conţinutul principal
  • Clear

Diplome de integritate pentru 18 angajați ai MAI

 

În contextul activităţilor desfăşurate cu prilejul Zilei Internaționale Anticorupție, astăzi, 10 decembrei, curent, 18 angajați ai MAI au fost premiați în semn de apreciere cu diplome de integritate.

Astfel, din cadrul Inspectoratului național de patrulare au fost premiați 11 angajați,  3-din cadrul Inspectoratului General al Carabinierilor, alți 3 din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și un angajat al IP Ciocana. Aceștia au denunțat intenția unor persoane de a le oferi mită, refuzând sume importante de bani sau bunuri de valoare semnificativă pentru a nu-și exercita atribuțiile de serviciu, conform legii.

Cu acest prilej șeful Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA), Vasile HAREA a felicitat angajații pentru profesionalism, onestitate devotement și integritate. Îndemndu-i să continue eforturile de apropiere a poliţistului de interesele cetăţeanului și de combatere a abuzurilor, şi corupţiei din sistem, acțiuni care vor spori încrederea populaţiei în Poliţie.  Menționând că, doar așa vom reuși să asigurăm securitatea cetățenilor și să contracarăm tentativele de corupere și de destabilizare a ordinii publice, precum şi de subminare a securităţii statutului.