Mergi la conţinutul principal
  • Clear

Aplicarea normelor de etică, deontologie și integritate profesională - tematica cursului de instruire

Angajații Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI în comun cu Centrul Integrat de Pregătire pentru  Aplicarea Legii (CIPAL), desfășoară în perioada 08 - 11 octombrie 2019, un curs de instruire și informare pentru angajații din cadrul Inspectoratului General  al Poliției.

În cadrul cursului cu tematica "Aplicarea normelor de etică, deontologie și integritate profesională ", vor fi  instruiți 33 de polițiști.

Scopul acestor ședințe este instruirea polițiștilor cu privire la înțelegerea integrității, respectarea disciplinei de serviciu, eticii și deontologiei profesionale, integritatea profesioanală a funcționarului public cu statut special, manifetările de corupție, influența necorespunzătoare, protecția informațiilor atribuite la secretul de stat, precum și interdicţiile şi incompatibilităţile funcționarului public cu statut special.

Participanții la curs vor avea activități practice, cum ar fi: prezentări, exerciții și discuții în grup, studii de caz și cel mai important - schimbul de experiență.