Mergi la conţinutul principal

Recunoștință și mulțumiri pentru lucrătorii medicali care au grijă de viața și sănătatea angajaților MAI

În fiecare an, în a treia duminică a lunii iunie, în Republica Moldova se sărbătoreşte Ziua lucrătorului medical și a farmacistului. Astfel, în ajunul acestei zile, angajații Serviciului medical al MAI, medici și asistenți medicali, au fost felicitați de ministrul Pavel Voicu.

 

Pentru contribuția la fortificarea sistemului de medicină, asigurarea sănătății angajaților MAI și promovarea modului sănătos de viață, angajații instituției au fost menționați cu grade speciale, diplome și distincții, în semn de recunoștință pentru efortul și munca depusă zilnic.

 

Ministrul Afacerilor Interne a adus mulțumiri lucrătorilor medicali pentru dedicație și profesionalism, dăruire de sine și implicare în protejarea vieții și sănătății oamenilor. Nu în ultimul rând, Pavel Voicu și-a expriat recunoștința din numele întregii echipe MAI, pentru aportul Serviciului medical, atât al Spitalului, cât și al Policlinicii, în prevenirea și tratarea virusului de tip nou. 

 

Menționăm că, Serviciul medical al MAI include: Spitalul MAI, Policlinica, Comisia medicală centrală, Centrul de Sănătate Publică și Centrul curativ-profilactic. În cadrul Serviciului activează  peste 370 de angajați.