Mergi la conţinutul principal
  • Clear

Mesajul ministrului afacerilor interne Pavel Voicu, cu ocazia zilei Poliției de Frontieră

Stimată echipă a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră,
 

La cea de-a 29-a aniversare a Poliției de Frontieră, transmit cele mai sincere felicitări și urări de bine tuturor polițiștilor de frontieră. Vin cu un mesaj aparte de recunoștință și pentru veteranii care au stat la baza formării acestei instituții, Dumneavoastră sunteți cei care ați dat dovadă pe tot parcursul activității, de bărbăție și devotament, iar astăzi sunteți un exemplu demn de urmat pentru tânăra generație, care la rândul lor vor transmite tradițiile și altor generații.

 
Polițistul de Frontieră este pilonul de siguranță a hotarelor. Sunt mândru și pot spune ferm că sunteți o echipă  profesionistă și bine pregătită în prevenirea și combaterea migrației ilegale, criminalității transfrontaliere, dar și în domeniul supravegherii și controlului trecerii frontierei de stat.


Rezultatele zilnice a fiecărui polițist de frontieră, dar și cooperarea cu autoritățile administrației publice centrale și locale, demonstrează implicare, ambiție, sacrificiu și dedicație - calități care duc la diminuarea riscurilor la frontiera de stat, iar cetățenii se pot simți în siguranță.


Din numele echipei Ministerului Afacerilor Interne și al meu personal, Vă dorim să obțineți și în viitor performanțe majore în nobila misiune, succese deosebite și realizări remarcabile. Să aveți parte de multă sănătate și prosperitate alături de cei dragi.

 

La mulți ani, dragi colegi!

 

Cu deosebită considerație,
Pavel Voicu
ministrul afacerilor interne