Mergi la conţinutul principal
  • Clear

Angajații MAI au primit distincții și aprecieri pentru rezultate în activitate și aportul adus la promovarea valorilor naționale

Astăzi, 9 septembrie 2020, ministrul Pavel Voicu a oferit angajaților Aparatului central al MAI, dar și din subdiviziuni, distincții, grade speciale și mențiuni, în cadrul unui eveniment oficial, organizat cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova.

 

Astfel, în discursul său, Pavel Voicu a adus un mesaj de mulțumire ofițerilor prezenți la eveniment, dar și funcționarilor publici, pentru activitatea desfășurată, în special în perioada pandemică, exercitarea cu succes a atribuțiilor de serviciu și promovarea valorilor naționale în rândul societății.

 

Totodată, ministrul afacerilor interne, a menționat că datorită profesionalismului și implicării active a fiecărui angajat, instituția își consolidează și mai mult capacitățile, obținând succese în diferite domenii de activitatea, care generează creșterea gradului de securitate pentru cetățeni.

 

În acest context, angajații Biroului Migrație și Azil, ai Serviciului Protecție Internă și Anticorupție și cei din cadrul direcțiilor Aparatului central MAI au primit diplome de la Guvern, Parlament și Președinție, distincții MAI și grade speciale.

 

Menționăm că astfel de evenimente au avut loc în toate instituțiile din subordinea MAI, iar conducerea Ministerului a mulțumit și a dat apreciere înaltă activității carabinierilor, polițiștilor, pompierilor, polițiștilor de frontieră și funcționarilor publici.

 

Pentru mai multe fotografii accesați pagina de facebook a MAI.