Mergi la conţinutul principal
  • Clear

Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare – un partener de încredere pentru MAI

Conducerea MAI a avut o întrevedere cu reprezentanții PNUD în Republica Moldova, în cadrul căreia au fost discutate prioritățile de colaborare și obiectivele comune care în prezent se află în proces de realizare.

 

Ministrul Pavel Voicu a mulțumit pentru suportul oferit de PNUD, pe diferite segmente de activitate, care a contribuit la consolidarea capacităților instituției și a dat asigurări că toate proiectele inițiate cu susținerea Programului vor avea continuitate.

 

Reprezentantul Rezident al PNUD, Dima Al-Khatib, a vorbit în cadrul acestei întâlniri despre activitatea desfășurată în Republica Moldova și rezultatele obținute în ultimii ani, în special, realizările din domeniul afacerilor interne.

 

Menționăm că PNUD a oferit suport Ministerul Afacerilor Interne și instituțiilor din subordine (BMA, IGPF, IGP, Serviciu Medical și Clubul Sportiv „Dinamo”) în proiecte de dezvoltare și modernizare, iar în prezent este în proces de realizare obiectivul care presupune renovarea bazinului „Dinamo”, dar și inițierea proiectului “Suport pentru Reforma sectorului de aplicare a legii”.