Mergi la conţinutul principal
  • Clear

Ministrul Pavel Voicu s-a întâlnit cu veteranii din nordul țării

În cadrul unei vizite de lucru la nordul Moldovei, ministrul afacerilor interne, Pavel Voicu a avut mai multe întâlniri cu angajații și veteranii MAI. Astfel, în orașul Drochia conducerea Ministerului a avut o discuție cu Președintele de raion, pe marginea colaborării Administrației publice locale cu Serviciile MAI în teritoriu, probleme existente și planuri de viitor.

 

Ulterior, ministrul împreună cu Secretarul de stat, Serghei Golovaci, Președintele Asociației veteranilor și pensionarilor MAI și conducerea IP Drochia, au vizitat doi veterani invalizi, foști angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, participanți la război. Ministrul a oferit gradul de comisar – șef, veteranului Morcov Ion din orașul Drochia, iar veteranului Vînaga Ghiorghe din s. Moara de Piatră, gradul de agent șef.

 

Totodată, la data de 20 februarie 2020, cu suportul Asociației și al Ministerului a fost organizat “Campionatului veteranilor la dame”, desfășurat la Bălți. La eveniment au participat 260 de veterani din 14 raioane din nordul țării.

 

Ministrul a mulțumit veteranilor pentru contribuția adusă în timpul serviciului, atât la dezvoltarea sistemului, cât și la securitatea statului, menționând despre faptul că de implicarea lor este nevoie acum în creșterea tinerii generații.

 

Menționăm că Asociația veteranilor și pensionarilor MAI are peste 12 mii de membri.