Mergi la conţinutul principal
  • Clear

Ministrul Pavel Voicu a întreprins o vizită de lucru în raionul Edineț

Astăzi, 13 decembrie 2019, ministrul afacerilor interne a avut o vizită de lucru la Edineț, unde a avut loc o ședință cu reprezentanții Administrației publice locale, angajați ai serviciilor disconcentrate ale MAI și cetățeni.

 

La ședință au fost puse în discuție subiecte cu privire la activitatea polițiștilor în localități și conlucrarea cu Administrația publică, fiind aduse la cunoștință problemele cu care se confruntă locuitorii raionului Edineț, care necesită a fi soluționate de instituțiile statului responsabile de diferite domenii.

 

Ministrul a menționat despre faptul că angajații MAI din teritoriu vor fi în continuare disponibili să intervină la necesitate și se vor implica activ în viața comunității, pentru că numai așa instituția responsabilă de liniște și securitate, va cunoaște situația reală și va putea contribui la imbunătățirea vieții oamenilor.

 

Ulterior, ministrul a vizitat Inspectoratul de Poliție, unde a avut loc inaugurarea Izolatorului de detenție provizorie, dar și Postul de salvatori și pompieri. Menționăm că aceste vizite ale membrilor Cabinetului de miniștri în teritoriu fac parte din agenda Guvernului și vor fi organizate săptămânal.