Mergi la conţinutul principal
  • Clear

Mijloace de transport moderne pentru performanța Poliției Naționale

Modernizarea Poliției Naționale continuă, astăzi 30 iunie curent, Inspectoratul General al Poliției a primit încă 30 mijloace de transport noi, precum și echipamente de protecție necesare pentru gestionarea eficientă a situației pandemice.

 

Ministerul Afacerilor Interne, menționează că protecția tuturor angajaților, dar și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului, este prioritatea de bază a conducerii MAI. La fel, dotarea cu tehnică necesară și autovehicule moderne a instituțiilor din subordine, este un obiectiv important, pentru că asta presupune îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru toți polițiștii, mobilitate promptă a forțelor polițienești și servicii de calitate oferite cetățenilor.

 

În acest sens, automobilele au fost repartizate Inspectoratului Național de Securitate Publică și Inspectoratelor de Poliție din țară, pentru supravegherea circulației rutiere, asigurarea unui climat de siguranță în societate și reacționarea poliției la solicitările parvenite de la cetățeni prin intermediul serviciului 112.