Mergi la conţinutul principal

Ceremonia de aniversare a XXVII de ani de la crearea Clubului Sportiv Central "Dinamo" al MAI

 

La data de 8 februarie 2020, Clubul Sportiv Central ”Dinamo” împlinește 27 de ani de la creare.
Cu această ocazie, ieri, 7 februarie, a avut loc un eveniment festiv la care au participat ministrul afacerilor interne, Pavel Voicu, Secretarii de Stat ai MAI, conducerea Clubului „Dinamo”, conducători și angajați ai subdiviziunilor, foștii șefi ai clubului, partenerii, sportivi și alți invitați.

 

În discursul său, ministrul a subliniat importanța Clubului, prin prisma promovării sportului în rândurile angajaților MAI și în societate, menționând că de-a lungul timpului în cadrul CSC “Dinamo” au fost pregătiți sportivi de performanță care au devenit cunoscuți în RM și peste hotarele țării.

 

Șeful CSC „Dinamo", Ion Bucur, a mulțumit pentru prezență oaspeților și a menționat că în continuare va depune tot efortul pentru ca angajații MAI și sportivii clubului să se bucure de condiții și servicii pe măsură.

 

În cadrul evenimentului au fost oferite distincții și diplome foștilor șefi, sportivilor și angajaților Clubului în semn de recunoștință pentru rezultatele obținute, atitudine conștiincioasă față de atribuțiile funcționale, la fel au fost premiați și partenerii Clubului sportiv pentru susținerea acordată. 

 

Evenimentul a continuat cu un program artistic cu participarea artiștilor emeriți.

 

Clubul Sportiv Central „Dinamo" a fost înființat prin Hotărîrea Guvernului la 8 februarie 1993, în scopul atingerii unui nivel înalt de pregătire profesională și de dezvoltare a probelor sportive cu caracter aplicativ în rândurile colaboratorilor de poliție, structurilor de forță.