Guvernul Republicii Moldova

Ministerul Afacerilor Interne

A A A

Ziua Internațională a Femeii sărbătorită la MAI

Publicat: Miercuri, 03/08/2017 - 13:01

Ieri, 7 martie 2017, în ajunul Zilei Internaționale a Femeii, conducerea Ministerului Afacerilor Interne a organizat un concert festiv pentru angajatele instituției.  

 

Cu prilejul acestei frumoase sărbători, conducerea MAI a felicitat doamnele angajate ale aparatului central și autorităților administrative și instituțiilor din subordinea MAI, dorindu-le sănătate, prosperitate, bucurii şi multe realizări în plan profesional şi în familiile lor.

 

În mesajul de felicitare ministru Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan le-a dorit reprezentantelor sexului frumos sănătate, bucurii şi să poarte primăvara mereu în suflet.

 

„Felicit astăzi toate mamele, bunicile și domnișoarele, mulțumindu-vă pentru ceea ce sunteți și pentru ceea ce faceți. Aduceți în fiecare dimineața frumusețe, liniște, energie și zâmbete, iar deseori face-ți lucruri pentru care nu așteptați a fi răsplătite. Apreciem existența voastră nu doar în Ministerul Afacerilor Interne, existența per ansamblu. Să fiți sănătoase, rezistente și fericite, voi și persoanele dragi sufletului vostru”, a menționat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan.

 

În cadrul concertului festiv a evoluat corul cameral „Credo”, orchestra model a Ministerului Afacerilor Interne, Ansamblul artistic “Plai moldovenesc”, orchestra Poliției de Frontieră și interpreți autohtoni care au încântat auditoriul cu cântece din repertoriul său.

 

În cadrul Ministerului Afacerilor Interne activează 2600 femei, ceea ce constituie 19% din întreg efectivul.  

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE RAPORTUL MAI PRIVIND IMPLEMENTAREA PLANULUI NAȚIONAL DE ACȚIUNI PENTRU IMPLEMENTAREA ACORDULUI DE ASOCIERE RM-UE (PNAAA) ÎN ANUL 2015
raport privind realizarea planului national de actiuni
raport privind realizarea planului national de actiuni