Guvernul Republicii Moldova

Ministerul Afacerilor Interne

A A A

Atelier de lucru privind “Evaluarea și planificarea strategică” desfășurat pentru managerii din cadrul MAI, cu suportul DCAF

Publicat: Fri, 04/07/2017 - 12:37

La data de 6 aprilie 2017, în cadrul Ministerului Afacerilor Interne  s-a desfășurat Atelierul de lucru privind evaluarea și planificarea strategică, destinat managerilor subdiviziunilor din cadrul MAI.

 

Scopul Atelierului a fost  de a antrena participanții în evaluarea riscurilor, planificarea acțiunilor și consecutivitatea pașilor care să genereze întocmirea corectă a unui plan de acțiuni pentru integritatea Poliției.

 

De asemenea, organizatorii au discutat cu participanții despre evaluarea strategică, colectarea și analiza datelor, identificarea riscurilor, luarea deciziilor și planificarea acțiunilor în activitatea acestora în calitate de conducători.

 

Totodată, managerii subdiviziunilor, implicați în acest atelier au avut posibilitatea de a compara rezultatele sondajelor efectuate în rândul cetățenilor în domeniul integrității cât și cele efectuate în rândul angajaților poliției, reușind astfel să perceapă opiniile mai multor  tipuri de participanți vizavi de integritatea Poliției.

 

Astfel, urmare a implicării active în procesul de instruire, dezvoltare și analiză a priorităților principiului integrității organelor de poliție, la finalul Atelierului de lucru, managerii subdiviziunilor vizate au primit câte un certificate de participare .

 

Prezent la eveniment, șeful IGP, Alexandru Pânzari a felicitat participanții, subliniind importanța unui comportament integru  în rândul angajaților Ministerului Afacerilor Interne, în contextul de reformă a acesteia.  

 

Evenimentul a fost organizat cu suportul  Centrului pentru Control Democratic al Forțelor Armate (DCAF), în cadrul Programului de Fortificare a Integrității Poliției.

 

 

 

 

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE RAPORTUL MAI PRIVIND IMPLEMENTAREA PLANULUI NAȚIONAL DE ACȚIUNI PENTRU IMPLEMENTAREA ACORDULUI DE ASOCIERE RM-UE (PNAAA) ÎN ANUL 2015
raport privind realizarea planului national de actiuni
raport privind realizarea planului national de actiuni